Rafturile magazinelor britanice au inceput sa gazduiasca in ultima vreme, in incercarea de a-i atrage pe consumatori, un nou sortiment de tomate si anume rosiile cu dungi verzi, relateaza Sky News. "Tomata tigrata" are pe ea dungi rosii si verzi si a
Rafturile magazinelor britanice au inceput sa gazduiasca in ultima vreme, in incercarea de a-i atrage pe consumatori, un nou sortiment de tomate si anume rosiile cu dungi verzi, relateaza Sky News. "Tomata tigrata" are pe ea dungi rosii si verzi si a fost creata de specialistii britanici in horticultura pentru a raspunde la cererea consumatorilor privind aparitia pe piata a unor produse noi. Tomata colorata in verde si rosu are continutul rosu intens, are marimea unei cirese si este mai dulce decat o rosie obisnuita. Acest tip de rosie este cultivat in regiunea Lancashire si in Isle of Wight. "Exista o cerere continua pentru noutate si varietate in ceea ce priveste tomatele. Formele si marimile diferite aduc popularitate acestor produse pentru ca le fac sa fie diferite", a declarat presedintele Asociatiei cultivatorilor britanici de tomate. Unul dintre cele mai cunoscute centre comerciale din Marea Britanie a anuntat ca intentioneaza sa lanseze o tomata foarte dulce care sa fie consumata in acelasi timp cu ciocolata crema. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.