Finantatorul stelist Gigi Becali (foto stanga) nu era dezamagit la finalul partidei de duminica seara de pe fostul "23", in ciuda faptului ca echipa sa a pierdut derby-ul cu Rapid. "Pe cuvant ca nu sunt suparat, au luat si ei trei puncte! S-a facut
Finantatorul stelist Gigi Becali (foto stanga) nu era dezamagit la finalul partidei de duminica seara de pe fostul "23", in ciuda faptului ca echipa sa a pierdut derby-ul cu Rapid. "Pe cuvant ca nu sunt suparat, au luat si ei trei puncte! S-a facut dreptate, pentru ca noi i-am scos din cupele europene si trebuiau sa ne bata si ei intr-un an o data! Le mai dam si lor o speranta, dar campionatul este deja jucat. Suntem campioni si nimeni nu mai poate schimba nimic. Rapid poate visa la campionat, insa la final ei vor ramane cu speranta, iar noi cu titlul! Sportul nu conteaza in lupta asta", a spus finantatorul Stelei. Gigi Becali a mai afirmat ca "Steaua este in lupta doar cu Steaua" pentru campionat si a raspuns ironic la intrebarea cat va mai dura socul eliminarii din semifinalele Cupei UEFA: "Sapte ani!". Finantatorul din Ghencea a comentat surprinzator de calm evolutia portarului Carlos, care a avut partea sa de vina la ambele reusite ale giulestenilor. "Nu sunt suparat pe Carlos, mai bine ca gafeaza in ultimul timp!", a spus Gigi Becali. Asta dupa ce, cu doua zile in urma, il "tavalise" rau pe portughez pentru jocul sau modest de la Middlesbrough. Gigi Becali l-a acuzat pe Carlos ca abia a venit in Bucuresti si stie deja toate cluburile de noapte, alta tinta a sa, dupa partida din Anglia, fiind mijlocasul Bostina, despre care a spus ca pierde noptile prin baruri. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.