Florin Marin a declarat ca Dinamo nu mai poate spera la titlul de campioana in acest sezon, dupa infrangerea suferita in fata Sportului. "Nu mai poate fi vorba despre titlu, trebuie sa ne luptam pentru un loc de Cupa UEFA. Sportul este o echipa care
Florin Marin a declarat ca Dinamo nu mai poate spera la titlul de campioana in acest sezon, dupa infrangerea suferita in fata Sportului. "Nu mai poate fi vorba despre titlu, trebuie sa ne luptam pentru un loc de Cupa UEFA. Sportul este o echipa care a avut un parcurs foarte bun, este revelatia acestui retur si dupa acest rezultat are tot dreptul sa spere la titlu si la o cupa europeana. Daca va juca in continuare la fel ca pana acum, poate pune probleme oricarei echipe", a punctat Marin. "Flocea" a subliniat ca nu a mai avut parte in intreaga sa cariera de un meci cum a fost cel cu Sportul. "A fost un joc nebun, un meci de infarct. In prima repriza, diferenta a facut-o Mazilu, care a inscris trei goluri profitand de erorile noastre din defensiva. Am si eu partea mea de vina. Am cautat impreuna cu jucatorii sa redresam situatia de la Dinamo. Nu am reusit si ma consider si eu vinovat", a mai spus Marin. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.