Petrecere de vis la Sala "Maura" a Cercului Militar Central, dupa ce Steaua Bucuresti a castigat finala Challenge Cup. Cel mai important rezultat al handbalului masculin romanesc dupa 1990. Bucuria de nedescris a jucatorilor, antrenorilor, conducerii
Petrecere de vis la Sala "Maura" a Cercului Militar Central, dupa ce Steaua Bucuresti a castigat finala Challenge Cup. Cel mai important rezultat al handbalului masculin romanesc dupa 1990. Bucuria de nedescris a jucatorilor, antrenorilor, conducerii clubului militar si a federatiei de specialitate a fost impartasita si de adversarii invinsi in meciul de sambata seara, desfasurat intr-o atmosfera incandescenta in Sala Polivalenta "Ioan Kunst Ghermanescu". E vorba despre "azorienii" de la Sporting Club da Horta care au cinstit "umar la umar" dupa lupta apriga de pe semicerc, dezamagirea infrangerii fiind destul de repede indulcita cu un "sprit" tipic romanesc, condimentat cu niste hore ca la mama noastra acasa! Portarul militar Stefan Laufceag, a declarat dupa meci ca n-a fost niciodata atat de fericit si ca doreste sa se simta asa si dupa meciurile din play-off-ul CM ale nationalei. De altfel, jucatorii Stelei nu si-au revenit minute bune dupa fluierul final al partidei cu Horta. Au tipat, s-au imbratisat, s-au aruncat pe podea si au facut turul salii, dar au fost incapabili sa lege doua cuvinte. "Sunt fericit! Sunt fericit! Sunt fericit!", atat a putut striga reporterilor interul stanga Alin Sania, principalul marcator al Stelei, cu 11 goluri. Capitanul formatiei nostre, Viorel Mazilu a adaugat: "Nu stiu ce sa spun. Nu pot sa leg doua cuvinte. In viata mea n-am simtit asa ceva si cred ca abia maine sau poimaine voi realiza ce am castigat. E o fericire enorma!". Antrenorul Vasile Stanga, emotionat a spus: "E un moment special. Suntem cu totii fericiti. Ii felicit pe baieti, care nu au uitat ca e important sa lupte pana in ultima secunda. Acest lucru ne-a adus trofeul".
Pe de alta parte, fosta mare glorie a Stelei, actualmente presedintele FR Handbal, Cristian Gatu, a precizat ca e fericit, desi are aceasta stare, doar o data pe an, cand isi serbeaza ziua de nastere. "Acum simt la fel si imi doresc din tot sufletul sa fie la fel in lunile mai si iunie, cand ambele echipe nationale de seniori vor juca meciuri de calificare la Campionatul European si Campionatul Mondial", a declarat Gatu, care nu a uitat sa promita conducerii din Ghencea ca si federatia va pune mana de la mana pentru o premiere notabila a echipei care a reusit aceasta performanta. Comandantul CS Steaua, George Boroi, abia vorbea la finalul meciului cu Horta. "Cred ca n-am fost atat de fericit de acum 12 ani, cand castigam medalia de argint la Europenele de atletism. Felicit toata echipa si, chiar daca la fotbal Steaua nu a ajuns in finala, ma bucur ca au fost alaturi de noi si au aratat ca suntem o mare familie", a conchis Boroi. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.