Florentin Chiforeanu, directorul executiv al clubului constantean, a declarat ieri ca membrii Comitetului Director al Farului au decis ca jucatorii sa fie amendati cu suma totala de 35.000 de dolari, ca urmare a eliminarii din semifinalele Cupei Roma
Florentin Chiforeanu, directorul executiv al clubului constantean, a declarat ieri ca membrii Comitetului Director al Farului au decis ca jucatorii sa fie amendati cu suma totala de 35.000 de dolari, ca urmare a eliminarii din semifinalele Cupei Romaniei (scor 1-4 cu FC National, miercuri, in Bucuresti, dupa 1-0 in tur). "Cei 11 titulari au fost amendati cu cate 2.000 de dolari fiecare, plus cele trei rezerve cu cate 1.000 de dolari", a spus Chiforeanu. De asemenea, Cosmin Pascovici (foto dreapta) a mai fost amendat, pe langa cele 2.000 de dolari, cu inca 6.000 de dolari, cumulat, pentru atitudine necuviincioasa fata de suporteri si echipa tehnica, dar si pentru evolutia din meciul de cupa cu FC National. Florin Lungu si Adrian Senin au mai fost amendati, pentru aceleasi motive, cu cate 2.000 de dolari. Comitetul Director a decis ca membrii conducerii tehnice sa nu fie amendati. Antrenorul Momcilo Vukotic a declarat ca atmosfera de la echipa este "una rea". "Cu siguranta ca este o atmosfera rea in echipa si in jurul ei. Nu se pot explica motivele pentru ceea ce s-a intamplat in meciul cu FC National. Am ratat sansa de a juca in finala Cupei Romaniei", a spus Vukotic, care spera in revansa la meciul de astazi, din campionat. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.