Inotatorul Ioan Gherghel a atacat in termeni duri conducerea FR Natatie, dupa ce Biroul Federal a decis sa-i reduca la jumatate sprijinul financiar pentru pregatire, in urmatoarele doua luni si jumatate, ca urmare a rezultatelor obtinute la CM de la
Inotatorul Ioan Gherghel a atacat in termeni duri conducerea FR Natatie, dupa ce Biroul Federal a decis sa-i reduca la jumatate sprijinul financiar pentru pregatire, in urmatoarele doua luni si jumatate, ca urmare a rezultatelor obtinute la CM de la Shanghai. "Executie in direct! Asta a fost cu mine. Au vrut sa ma termine! Sunt suspendat pentru locul 11 la Mondiale! Cine a mai auzit asa ceva? Au cautat un motiv sa ma elimine pentru ca sunt incomod", a spus Gherghel pentru Mediafax. "Sanctiunea a fost facuta cu cap, pentru ca acum incepe sezonul in aer liber si trebuie sa ne antrenam la Bucuresti. Dar acolo am interzis. Deci adio Mare Nostrum, adio Europene, adio tot sezonul!", a mai afirmat Gherghel, care este sustinut de antrenorul sau, Petre Deac. In replica, secretarul general al FRN, Stefan Iamandi, a spus ca fiecare este liber sa spuna ce vrea, dar ca "opozitia" nu are dreptate. "Ambilor sportivi (n.n. - si Razvan Florea a fost "taxat", dar pentru indisciplina) li s-a redus indemnizatia olimpica pe urmatoarele doua luni si jumatate. Lui Florea cu totul, pentru indisciplina, iar lui Gherghel pe jumatate", a spus Iamandi. "S-au plimbat 10-12 ani pe banii FRN, e adevarat obtinand si rezultate, dar daca obiectivul lui Gherghel la Mondiale a fost clasarea pe unul din locurile 1-5 si el a venit pe 11, nu trebuie sa luam masuri? Avem de justificat si noi un buget, mai ales daca nu sunt rezultate!", a concluzionat oficialul FRN. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.