Gigi Becali, finantatorul Stelei, a avut reactii surprinzatoare dupa partida pierduta de ros-albastri la Middlesbrough. Imediat dupa incheierea meciului, a refuzat sa raspunda intrebarilor presei, iar la insistentele unei reportere de la Realitatea T
Gigi Becali, finantatorul Stelei, a avut reactii surprinzatoare dupa partida pierduta de ros-albastri la Middlesbrough. Imediat dupa incheierea meciului, a refuzat sa raspunda intrebarilor presei, iar la insistentele unei reportere de la Realitatea TV si-a pus bodyguarzii sa o indeparteze, iar acestia au facut-o aplicandu-i acesteia cateva lovituri! Gigi a plecat glont de la stadion, dar pe aeroportul din Durham, unde astepta sa se imbarce, a raspuns la telefonul TVR, care realiza emisiunea de dupa joc. "Sunt suparat si pe Olaroiu, si pe jucatori, si pe Mihai Stoica, dar ei raman echipa mea in continuare. Sunt foarte suparat, dar ei raman familia mea si merg cu ei pana in panzele albe", a declarat Becali, anuntand ca isi va pedepsi altfel salariatii. "Nu mai vreau sa ma consum asa de tare, nu am sa mai alerg prin strainatate. Dau bani, dar voi sta acasa. De ce trebuie sa mai amarasc eu? Stau langa Steaua, dar nu mai vreau sa ma consum. S-ar putea sa nu merg la doua-trei meciuri, pentru ca sunt prea suparat", a mai spus Gigi. El a acuzat si jucatorii. "Nu este posibil ca la un scor de 2-0, chiar 3-0, sa primesti patru goluri... Am crezut prea mult si m-am inselat. Au fost doi jucatori in teren care erau spectatori. Este vorba de Victoras Iacob si Bostina. Primul vine dupa o accidentare si n-ai ce sa-i reprosezi, dar trebuia schimbat. La pauza i-am spus lui Mihai Stoica ca cei doi trebuie schimbati, nu au facut asa", a mai spus Becali pentru TVR. Spre dimineata, la revenirea charterului sau in tara, finantatorul Stelei a schimbat placa. "Olaroiu e de vina! N-ai luat patru goluri in zece meciuri si iei acum intr-o ora! La fel am luat trei goluri de la o echipa de doi lei, Rosenborg, ca sa nu ajungem in grupele Ligii Campionilor, iar acum ne-a batut o echipa de puscarie!", a izbucnit Becali.(B.G.)
US MediaSind protesteaza fata de Gigi Becali
Uniunea Sindicala MediaSind a remis ieri un comunicat de presa prin care protesteaza fata de agresarea reporterului tv Ana Maria Neagu de catre garzile de corp ale patronului Gigi Becali. Sindicatul jurnalistilor atrage atentia cu privire la inmultirea in ultima vreme a acestui "comportament huliganic" si atrage atentia institutiilor statului sa ia masuri impotriva celor care agreseaza jurnalistii care isi fac meseria.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.