Florin Marin (foto), antrenorul lui Dinamo, nu poate conta in meciul cu Sportul Studentesc, programat astazi, in etapa a 25-a a Diviziei A, pe Cosmin Barcauan, Ionel Danciulescu, Daniel Florea si Radu Stefan, toti accidentati. Inaintea meciului Dinam
Florin Marin (foto), antrenorul lui Dinamo, nu poate conta in meciul cu Sportul Studentesc, programat astazi, in etapa a 25-a a Diviziei A, pe Cosmin Barcauan, Ionel Danciulescu, Daniel Florea si Radu Stefan, toti accidentati. Inaintea meciului Dinamo (locul 2) - Sportul (locul 4), "Flocea" isi doreste sprijinul fanilor alb-rosii pentru a obtine cele trei puncte, impotriva unui adversar cu un parcurs de exceptie in acest retur de campionat. "Intalnim o echipa in forma, Sportul fiind revelatia acestui retur. Este o formatie care a dat dovada de maturitate in ultima perioada, a inscris foarte multe goluri, in deplasare sau pe teren propriu, dar sper sa ne impunem jocul. Avem nevoie de cele trei puncte, care sa ne mentina in lupta pentru participarea intr-o cupa europeana", a declarat Florin Marin. "Suporterii trebuie sa inteleaga ca orice echipa poate sa treaca prin perioade dificile. Avem nevoie de sustinerea publicului, pe toata durata meciului, indiferent de evolutia scorului", a adaugat antrenorul dinamovist. Pentru prima oara in acest retur de campionat, dinamovistii au intrat in cantonament doar cu o zi inaintea meciului. Reunirea "cainilor rosii" a avut loc ieri, la ora 12, direct la Saftica, aseara fiind programat un antrenament in nocturna, cu portile inchise. De partea cealalta, "studentii" stiu ca nu au nimic de pierdut. "Noi visam frumos si, daca vom continua sa castigam puncte, am putea obtine un loc de Cupa UEFA. Totusi, mai este mult pana la finalul campionatului si, in plus, mai avem de jucat cu Steaua si Rapid. Acesta va fi insa un test important pentru maturitatea echipei", a spus Gigi Multescu, antrenorul Sportului Studentesc. "Partidele cu Dinamo, Steaua si Rapid sunt foarte importante pentru noi. Abia dupa ele vom sti mai bine unde ne este locul", a completat Ionut Mazilu, golgeterul echipei din Regie si al campionatului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.