Rapper-ul american Eminem s-a hotarat sa se impace cu mama sa cu care a avut o relatie foarte furtunoasa, pentru ca aceasta este pe moarte, informeaza entertainmentwise.com. Eminem si mama sa, Debbie Nelson, s-au certat dupa ce rapper-ul a atacat-o p
Rapper-ul american Eminem s-a hotarat sa se impace cu mama sa cu care a avut o relatie foarte furtunoasa, pentru ca aceasta este pe moarte, informeaza entertainmentwise.com. Eminem si mama sa, Debbie Nelson, s-au certat dupa ce rapper-ul a atacat-o pe aceasta in cantecele sale. Nelson l-a dat in judecata pentru calomnie pe fiul sau, in 2002, cerandu-i despagubiri de sapte milioane de dolari.
In ciuda acestor lucruri, Eminem este foarte hotarat sa-si ajute mama dupa ce a aflat ca aceasta este pe moarte din cauza unui cancer la san. O sursa apropiata mamei cantaretului a declarat ca aceasta stie ca este pe moarte si doreste sa rezolve lucrurile cu fiul ei inainte de a fi prea tarziu. Eminem isi ajuta mama financiar si a vorbit de cateva ori la telefon cu ea. O impacare cu mama sa l-ar ajuta foarte mult pe incercatul Eminem, care inca deplange moartea unui prieten de-al lui, rapper-ul Proof, care a fost impuscat. La acest lucru se adauga si recentul divort de sotia lui, Kim Mathers, dupa o a doua casatorie care a durat doar 83 de zile. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.