Fotografii socante ale solistului britanic Pete Doherty, facute in timp ce injecta heroina in bratul unei fane aflate in stare de inconstienta au fost publicate in numarul de ieri al tabloidului britanic "The Sun", acesta constituind cel mai recent e
Fotografii socante ale solistului britanic Pete Doherty, facute in timp ce injecta heroina in bratul unei fane aflate in stare de inconstienta au fost publicate in numarul de ieri al tabloidului britanic "The Sun", acesta constituind cel mai recent episod din povestea indelungata a cantaretului cu drogurile. Imaginile publicate de "The Sun" il prezinta pe rocker injectand heroina in bratul unei fane care zace in stare de inconstienta pe podeaua unei bucatarii. Alte fotografii il arata pe Doherty consumand cocaina si injectandu-si heroina. "The Sun" precizeaza ca imaginile au fost realizate in casa lui Doherty din Hackney, estul Londrei, in urma cu aproximativ cinci saptamani. Tabloidul britanic publica, de asemenea, o fotografie cu Kate Moss, 32 de ani, cu mentiunea ca aceasta continua sa se vada pe ascuns cu Doherty, 27 de ani, desi cei doi au declarat public ca nu mai formeaza un cuplu. Rockerul britanic Pete Doherty a fost arestat din nou, saptamana trecuta, pentru detinere de droguri, la cateva ore dupa ce un judecator hotarase sa nu-l condamne la inchisoare, dandu-i sansa de a urma un program de dezintoxicare. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.