Recent, codul secret inserat in textul hotararii judecatoresti care a fost data in cazul in care Dan Brown a fost acuzat de plagiat a fost descifrat si acesta nu dezvaluie o conspiratie veche, ci face o referire obscura la un amiral din marina britan
Recent, codul secret inserat in textul hotararii judecatoresti care a fost data in cazul in care Dan Brown a fost acuzat de plagiat a fost descifrat si acesta nu dezvaluie o conspiratie veche, ci face o referire obscura la un amiral din marina britanica. Astfel, judecatorul Peter Smith a presarat aleatoriu litere italice care, se pare, formeaza un cod. Judecatorul a scris un mesaj cu ajutorul acestui cod, pe care l-a introdus in paginile sentintei. In bestseller-ul lui Dan Brown, un cod secret da in vileag o veche conspiratie care ascunde fapte despre Iisus Hristos. Codul judecatorului a iscat un val de speculatii amuzante cand a fost descoperit de un avocat in aceasta saptamana, la o luna de la incheierea procesului. Avocatul Dan Tench a declarat ca a descifrat codul secret al lui Smith dupa ce a studiat documentul timp de o zi. Tench a afirmat ca mesajul era: "Jackie Fisher, cine esti? Cuirasat". Smith este pasionat de tot ceea ce tine de marina, iar Fisher a fost amiral in marina britanica si a avut ideea construirii unei nave de lupta uriase numita "cuirasatul HMS".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.