Cantareata columbiana Shakira, al carei cel mai recent album a fost lansat in doua versiuni, engleza si spaniola, a primit sase premii la Latin Billboard Music Awards, transmite BBC News Online. Printre premiile pe care le-a primit Shakira se numara
Cantareata columbiana Shakira, al carei cel mai recent album a fost lansat in doua versiuni, engleza si spaniola, a primit sase premii la Latin Billboard Music Awards, transmite BBC News Online. Printre premiile pe care le-a primit Shakira se numara acela pentru cel mai bun album pop al anului lansat de o artista latina (Oral Fixation Vol 1) si un premiu special, "Spirit of Hope", pentru implicare in activitati caritabile pentru imbunatirea conditiilor de viata ale copiilor columbieni, prin fundatia infiintata de ea, "Fundacion Piez Descalzos" (Fundatia picioarelor desculte). Cantareata in varsta de 29 de ani a primit patru din cele sase premii pentru melodia "La Tortura", cantata in duet cu spaniolul Alejandro Sanz. "Multumesc. Dedic premiul voua, fanilor mei, care ati fost alaturi de mine, m-ati inteles si protejat in toti acesti ani", a rostit Shakira la inmanarea premiului. La aceasta festivitate de premiere, Shakira a cantat alaturi de rapper-ul american Wyclef Jean hit-ul "Hips don't lie".
In topul premiilor, Alejandro Sanz, cu un total de patru trofee, a fost urmat de columbianul Juanes, care a primit trei statuete, inclusiv pentru cel mai bun compozitor al anului. Hitul sau "La Camisa Negra" a fost desemnat cel mai buna melodie pop a anului cantata de un artist de sex masculin. Cantaretul portorican de muzica reggae Daddy Yankee a primit trei premii, inclusiv pentru cel mai bun album latino. Yankee face parte dintre figurile cunoscute ale stilului reggaeton, care imbina ritmuri tropicale, reggae si hip-hop. Portoricanul a mai primit premiile pentru cel mai bun album reggaeton si pentru cel mai bun cantec reggaeton, pentru colaborarea cu un grup de artisti precum Baby Ranks si Tonny Tun Tun. Joan Sebastian a primit premiul Hall of Fame pentru 30 de ani de activitate marcanta pe scena muzicala mexicana.
Festivitatea Latin Billboard Music Awards a avut loc in Florida si premiaza albume, cantece si artisti ai muzicii latino, in functie de vanzari si de audientele radio publicate in topurile saptamanale. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.