Afacerile inseamna si pasiune. Acest lucru l-a descoperit o femeie de afaceri de origine romana. Carmen Botoaga s-a stabilit de peste 30 de ani in Italia si este foarte exigenta atunci cand vine vorba de incaltaminte. Pentru ca nu se poate desparti d
Afacerile inseamna si pasiune. Acest lucru l-a descoperit o femeie de afaceri de origine romana. Carmen Botoaga s-a stabilit de peste 30 de ani in Italia si este foarte exigenta atunci cand vine vorba de incaltaminte. Pentru ca nu se poate desparti de tara ei de origine, ea a adus in Romania celebra marca Grey Mer. Cu o traditie de 25 de ani, Grey Mer a pornit initial ca o afacere de familie si s-a impus pe piata italiana.
Incepand din aceasta saptamana, magazinul Pantheon Emporio este unic distribuitor pentru Romania al produselor Grey Mer. O investitie de 70.000 de euro a transformat o incapere pe doua nivele intr-un magazin luxos care adaposteste produse scumpe si de calitate si continua traditia Grey Mer. Familia Botoaga-Dumitrescu si in special, Thomas, cel de-al doilea copil al familiei, are grija sa-si multumeasca clientii.
Petrecerea de inaugurare a magazinului a fost una pe masura. Produsele din piele destinate atat barbatilor, cat si femeilor, reproduc stilul western si au atras vedetele amatoare de calitate. Pantofii din piei selectionate, de ren si reptile, tabacite cu materiale ecologice au facut senzatie in high-life-ul capitalei.
Oameni de afaceri, Dana Savuica, fetele de la Vogue, Ionut Kermenschi au fost cativa dintre cei care au dat startul la cumparaturi chiar din prima zi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.