Adrian Porumboiu (foto stanga) a declarat ca a depus ieri, la Tribunalul Vaslui, o plangere impotriva directorului general al Otelului Galati, Marius Stan, ca urmare a declaratiilor facute de acesta din urma la adresa sa si a clubului. "Afirmatiile s
Adrian Porumboiu (foto stanga) a declarat ca a depus ieri, la Tribunalul Vaslui, o plangere impotriva directorului general al Otelului Galati, Marius Stan, ca urmare a declaratiilor facute de acesta din urma la adresa sa si a clubului. "Afirmatiile sunt deosebit de grave, sunt acuzatii defaimatoare, calomnioase si mincinoase, care fac obiectul unui dosar penal. Atat SC Vaslui, cat si eu, in nume personal, am inregistrat plangerea penala la Tribunalul Vaslui. Asteptam ca justitia sa se pronunte. Urmeaza ca Stan sa prezinte probe si sa raspunda in fata instantei de judecata", ne-a declarat ieri Porumboiu, finantatorul lui SC Vaslui, care a refuzat sa faca orice fel de comentariu legat de declaratiile lui Stan. "In plus, el mai are un proces cu SC Vaslui, in care este vorba despre unele probleme deloc usoare", a mai adaugat Porumboiu. "Nu am timp de Stan si nu am ce sa-i raspund. Nu vreau sa intru in acest joc. Spun doar ca vreau arbitraje corecte, iar echipa joaca doar pe teren", a declarat Porumboiu.
Stan: "Vasluiul este Scornicesti II"
Directorul general al Otelului a acuzat CCA ca trateaza preferential gruparea vasluiana, considerand ca "Vasluiul este Scornicesti II". Stan a spus ca SC Vaslui a avut arbitri FIFA in deplasare, iar la meciurile de pe teren propriu doar arbitri aflati la inceputurile carierei in prima divizie. "Va spun ca zbarnie telefoanele arbitrilor, sunt intrebati daca sunt in stare sa fluiere Vasluiul, daca vor, daca nu le este teama. Noua ne este teama de arbitraj la meciul acesta (n.r. - Otelul - SC Vaslui se joaca maine, la Galati, in etapa a 25-a din Divizia A), pentru ca finantatorul de acolo a recununoscut singur ca are influenta atunci cand a afirmat ca el l-a pus pe Craciunescu in fruntea CCA. Vasluiul e Scornicesti II", a spus Stan. "Ma mai deranjeaza ca cei de la CCA fac un tratament inegal al competitoarelor. Otelul - Vaslui are o importanta cel putin egala cu Steaua - Rapid, meci la care vin arbitri straini. Pentru noi este vorba de viata, pentru ei de glorie. Daca s-a incalcat un principiu, nu vad de ce nu s-ar mai fi putut inca o data si in cazul nostru", a declarat Stan, care a adaugat ca este sigur ca Otelul nu va beneficia de vreun penalty in partida de duminica: "Este exclus. Doar sa aiba vreunul arma la el si sa-l impuste pe unul prin careu!". Directorul general al Otelului a subliniat ca isi doreste foarte mult ca echipa sa invinga duminica si SC Vaslui sa retrogradeze: "O echipa care un an de zile nu a castigat nici un meci, o echipa care a castigat numai trei meciuri in acest campionat si la fiecare din aceste victorii au aparut suspiciuni, nu merita sa fie in Divizia A. Sa castigam ca sa primeasca ceea ce merita, pentru ca nu merita nimic", a completat Stan, care a precizat ca exclude ca in timpul meciului de la Galati sa stea vreo clipa in preajma lui Porumboiu: "Este arhicunoscuta divergenta de opinii pe care o am cu finantatorul lor. Eu stau doar langa domni", a afirmat Stan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.