Omul de afaceri Sorin Szabo, care detine firma Star Tour Deva, a investit peste un milion de euro intr-o locatie din apropierea Devei pentru a dezvolta turismul ecvestru, urmand sa introduca afacerea intr-un circuit turistic national si international
Omul de afaceri Sorin Szabo, care detine firma Star Tour Deva, a investit peste un milion de euro intr-o locatie din apropierea Devei pentru a dezvolta turismul ecvestru, urmand sa introduca afacerea intr-un circuit turistic national si international. Sorin Szabo a achizitionat fostul CAP din satul hunedorean Archia, comuna Cirjiti, situat la trei kilometri de orasul Deva. "Am cumparat de la sateni peste 10 hectare de teren in Archia. Pe un hectar am amenajat grajdurile pentru cai, manejul, terenul de sport, o crama si am inceput constructia unui motel cu 10 camere, care va fi gata in cateva luni", a spus Szabo. Potrivit acestuia, investitia de la Archia se ridica la peste un milion de euro. Complexul din apropierea Devei va fi introdus intr-un circuit de turism ecvestru national si international.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.