Senatorul UDMR Puskas Balint a anuntat ieri ca formatiunea pe care o reprezinta a initiat o propunere legislativa prin care cere ca pensia minima sa fie de 50 euro. Potrivit senatorului, initiativa se adreseaza in principal pensionarilor care au lucr
Senatorul UDMR Puskas Balint a anuntat ieri ca formatiunea pe care o reprezinta a initiat o propunere legislativa prin care cere ca pensia minima sa fie de 50 euro. Potrivit senatorului, initiativa se adreseaza in principal pensionarilor care au lucrat la CAP.
"Suma de 50 euro, echivalentul a 180 de lei noi, va fi acordata unui numar de 303.000 pensionari, dintre care majoritatea provin din randul membrilor CAP", a spus Puskas Balint. In opinia sa, prin aceasta propunere, UDMR arata ca isi continua activitatea de punere in aplicare a programului de guvernare. In urma cu cateva zile insa, mai multi lideri ai Uniunii au criticat unele masuri similare anuntate de democrati, pe care ii acuza ca sunt si acum in campanie electorala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.