Prezent ieri la lansarea circuitului international de tenis al Romaniei, Ion Tiriac a declarat ca nu este interesat sa se implice in fotbal, mai precis la Dinamo, acolo unde este dorit atat de suporteri cat si de o parte a actionarilor. Tiriac a resp
Prezent ieri la lansarea circuitului international de tenis al Romaniei, Ion Tiriac a declarat ca nu este interesat sa se implice in fotbal, mai precis la Dinamo, acolo unde este dorit atat de suporteri cat si de o parte a actionarilor. Tiriac a respins inclusiv o propunere facuta in presa de Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie al clubului din "Groapa", conform careia era invitat sa preia pachetul majoritar de actiuni. "Nu am nici un interes sa intru in cercul care s-a format acolo. De fapt, nici nu mi-a propus nimeni acest lucru", a declarat ieri omul de afaceri, cotat ca cel mai bogat roman, cu o avere de aproximativ un miliard de euro. Suporterii lui Dinamo au scandat numele lui Tiriac la meciul pe care echipa lor favorita l-a pierdut in Giulesti, scor 0-3 cu Rapid, dar varianta cooptarii acestuia in structura de conducere a clubului a aparut inca inainte de startul returului. De altfel, intr-un sondaj efectuat pe "Dinamomania.net", site-ul suporterilor dinamovisti, 92% dintre votanti s-au declarat de acord ca Tiriac sa preia clubul alb-rosu. De asemenea, Badea a lasat sa se inteleaga, acum aproape o luna, ca Tiriac ar fi interesat sa vina in "Groapa", insa cu anumite conditii. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.