Celebrul serial american de televiziune "Naufragiatii" va fi transformat intr-un joc video interactiv.
Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, noul joc pe Internet, numit "Lost Experience", va oferi fanilor sansa de a descoperi secrete
Celebrul serial american de televiziune "Naufragiatii" va fi transformat intr-un joc video interactiv.
Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, noul joc pe Internet, numit "Lost Experience", va oferi fanilor sansa de a descoperi secretele insulei misterioase, unde au naufragiat eroii de care s-a indragostit o lume intreaga. Jucatorii vor trebui sa vehiculeze mesaje e-mail si sa verifice o serie de site-uri de unde vor aduna indiciile necesare pentru rezolvarea acestui puzzle.
Trustul american ABC, care va crea jocul, a anuntat ca pasionatii de aventuri trebuie sa urmareasca serialul pentru a putea face fata provocarilor. Primul indiciu al jocului va fi prezentat in cadrul unui episod ce urmeaza sa fie difuzat luna viitoare, in Statele Unite. "Vrem sa spunem o poveste intr-un mod neconventional, care nu se potriveste unui serial de televiziune. Astfel, am decis sa folosim cele mai noi tehnologii", a declarat producatorul executiv al serialului, Carlton Cuse.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.