Conducerea Santierului Naval Damen Galati a anuntat ca este nevoita sa mai trimita in concediu o suta de salariati, in conditiile in care mai mult de trei sferturi din frontul de lucru este afectat de apele revarsate ale Dunarii, potrivit Mediafax. G
Conducerea Santierului Naval Damen Galati a anuntat ca este nevoita sa mai trimita in concediu o suta de salariati, in conditiile in care mai mult de trei sferturi din frontul de lucru este afectat de apele revarsate ale Dunarii, potrivit Mediafax. Gelu Stan, directorul Santierului Naval Damen Galati, a declarat ca este obligat sa mai trimita in concediu 100 de muncitori, ajungandu-se astfel la un total de peste 500 de navalisti ramasi temporar fara activitate. O alta problema a conducerii santierului este legata de livrarea a doua nave, in valoare de 35 de milioane de euro, care ar trebui sa plece catre Germania in 3 si 5 mai. Deoarece au fost impuse restrictii de circulatie pe Dunarea maritima, vapoarele nu au voie sa paraseasca locul unde sunt ancorate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.