Emil Rosianu, vicepresedintele lui "Poli" Timisoara, a infirmat ieri, pe site-ul oficial al gruparii din Banat, zvonul referitor la o posibila dorinta a conducerii clubului ca Gica Hagi sa-si prezinte demisia din functia de manager general. "Nu s-a p
Emil Rosianu, vicepresedintele lui "Poli" Timisoara, a infirmat ieri, pe site-ul oficial al gruparii din Banat, zvonul referitor la o posibila dorinta a conducerii clubului ca Gica Hagi sa-si prezinte demisia din functia de manager general. "Nu s-a pus niciodata problema plecarii lui Gheorghe Hagi. Zvonurile potrivit carora s-ar dori plecarea lui nu sunt adevarate. Hagi a venit la Timisoara pentru un proiect pe termen lung si nimeni nu doreste ca el sa paraseasca formatia alb-violeta", a spus Rosianu. Problema lui Hagi, care a demisionat dupa meciul cu CFR Cluj, revenind asupra acestei decizii dupa nici 24 de ore, nu este singura pentru "Poli". Directorul general Ion Craciunescu a fost si el la un pas sa plece, insa conducerea clubului a decis doar sa-i restranga din atributiuni. Craciunescu se afla in conflict cu Anton Dobos, actual director executiv si fost patron al clubului. Fostul international a promovat in divizia A cu AEK Bucuresti (fosta Fulgerul Bragadiru, fosta Rocar Bucuresti), echipa pe care a mutat-o la Timisoara si a denumit-o "Poli" AEK. Dobos a vandut clubul catre Balkan Petroleum, compania condusa de Marian Iancu, insa a fost pastrat in structura de conducere a noii societati. Dobos n-a privit cu ochi buni aducerea lui Craciunescu, mai ales ca, astfel, si-a pierdut din puterea de decizie. Dobos incearca sa-l convinga pe Iancu de faptul ca fostul sef al CCA este vinovat pentru arbitrajele ostile de care "Poli" are parte in acest campionat, deoarece este "vanat" de cei pe care i-a sanctionat atunci cand conducea arbitrajul romanesc. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.