CIPRU, cupa, semifinale (tur) * NARCIS RADUCAN (foto) a marcat golul lui AEK Larnaca, 1-1 in deplasare cu AEP Paphos. Raducan a fost titular, a egalat in minutul 37 si a fost schimbat de Hristou in minutul 90 * Omonia Nicosia, echipa antrenata de IOA
CIPRU, cupa, semifinale (tur) * NARCIS RADUCAN (foto) a marcat golul lui AEK Larnaca, 1-1 in deplasare cu AEP Paphos. Raducan a fost titular, a egalat in minutul 37 si a fost schimbat de Hristou in minutul 90 * Omonia Nicosia, echipa antrenata de IOAN ANDONE, a remizat in deplasare, scor 3-3 cu APOEL Nicosia.
OLANDA, Champions League play-off, finala (tur) * NICOLAE MITEA a fost doar rezerva pentru Ajax Amsterdam, 2-0 acasa cu FC Groningen. Castigatoarea dublei manse va juca in turul III preliminar (ultimul) si Liga Campionilor.
UCRAINA, UPL, etapa a 20-a (restanta) * DANIEL CHIRITA, FLORIN PARVU si BOGDAN MARA au fost integralisti pentru Stal Alcevsk, 0-0 acasa cu Dnepr Dneprpetrovsk. De la Stal a lipsit FLORIN MIREA.
ELVETIA, Super League, etapa a 32-a (restanta)
l IULIAN FILIPESCU a fost integralist pentru FC Zurich, 1-0 in deplasare cu Neuchatel Xamax. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.