Razvan Lucescu, antrenorul giulestenilor, s-a aratat multumit la finalul partidei de miercuri de la Ploiesti (scor 3-3 cu Petrolul in returul semifinalelor din Cupa Romaniei), dar gandurile sale se indreapta catre meciul cu Steaua, de duminica. "Meci
Razvan Lucescu, antrenorul giulestenilor, s-a aratat multumit la finalul partidei de miercuri de la Ploiesti (scor 3-3 cu Petrolul in returul semifinalelor din Cupa Romaniei), dar gandurile sale se indreapta catre meciul cu Steaua, de duminica. "Meciul de la Ploiesti a fost unul foarte spectaculos, cu goluri si cu alte sase-sapte ocazii mari de gol. Eu am fost linistit, pentru ca nu ne-am pus problema pierderii calificarii in finala, desi am luat doua goluri pe greseli individuale", a declarat R. Lucescu. Acesta a vorbit si despre derby-ul de duminica (meciul se disputa pe Stadionul "National"), apreciind ca, in cazul unui esec al echipei sale, Steaua va deveni campioana. "Imi era dor de un nou meci cu Steaua, dar daca adversarii nostri vor castiga duminica vor fi cu siguranta campioni", a spus R. Lucescu. Si jucatorii asteapta marele derby, care ar putea sa ofere Rapidului o sansa uriasa la titlu. Daniel Niculae a promis ca ratarile sale din partida de la Ploiesti se vor transforma intr-o ploaie de goluri duminica, in fata Stelei. "Ma rog la Dumnezeu ca ratarile de la Ploiesti sa se transforme in goluri in meciul cu Steaua!", a spus Niculae. "Imi aduc aminte ca inainte de meciul cu Feyenoord am primit cinci goluri de la Dinamo si am castigat apoi partida cu olandezii. Acum am primit trei goluri de la Petrolul, asa ca...", a completat atacantul din Giulesti. Vasile Maftei, capitanul "alb-visiniilor", ii avertizeaza pe stelisti ca duminica ii va astepta un meci extrem de greu si ii sfatuieste pe rivali sa nu se culce pe o ureche, amintindu-le ca, desi au doua meciuri restante cu echipe din subsolul clasamentului, aceasta nu inseamna ca au asigurate din start victoriile. "Imediat dupa fluierul final al meciului cu Petrolul m-am gandit la partida de duminica, din campionat Nu avem nimic de pierdut si chiar daca Steaua are doua restante usoare, nu trebuie sa se considere din start castigatoare!", a spus Maftei. Daniel Pancu a recunoscut ca meciul cu Petrolul a fost tratat cu o oarecare relaxare, el si colegii lui fiind mai mult concentrati asupra meciului cu Steaua. "Am luat trei goluri, dar am fost cu gandul la meciul de duminica", a spus Pancu. Partida Steaua - Rapid se va juca duminica, de la ora 20.30 (in direct la TVR 1), in etapa a 25-a a Divizie A, si va fi arbitrata de o brigada din Franta, formata din Damien Ledentu (central), David Benecii si Didier Grenier (asistenti). Cele doua echipe au acelasi numar de puncte, 46 (la fel ca si Dinamo), insa Steaua are, pe langa doua meciuri mai putin disputate, si avanatajul golaverajului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.