Cornel Penescu, presedintele grupului de firme PIC, a devenit principalul actionar al lui FC Arges, in urma unei sedinte a Adunarii Generale a Actionarilor care a avut loc miercuri seara. PIC detine in acest moment 51% din actiunile clubului din Triv
Cornel Penescu, presedintele grupului de firme PIC, a devenit principalul actionar al lui FC Arges, in urma unei sedinte a Adunarii Generale a Actionarilor care a avut loc miercuri seara. PIC detine in acest moment 51% din actiunile clubului din Trivale. Operatiunea a avut loc ca urmare a unei majorari de capital si in conditiile in care Consiliul Local a anuntat ca renunta sa mai finanteze echipa. Consiliul Local s-a retras in urma interventiei prefectului Ion Carstoiu, care a decis ca echipa de fotbal sa nu mai fie finantata din banii publici. De asemenea, Consiliul Judetean va ramane actionar doar cu partea de infrastructura (stadion, anexe etc.). In ceea ce priveste structura de conducere a clubului, aceasta a ramas neschimbata: Gheorghe Pieca (reprezentant al PIC) este presedintele CA, iar Viorel Ilinca ramane presedinte executiv. "Investim la FC Arges de patru ani, iar pana acum am facut-o doar pentru imagine. De acum incolo, vom incerca sa facem si performanta, pentru a ne bucura ca pe vremea lui Dobrin", a declarat Penescu. Altfel, Ilinca a precizat ieri ca Sorin Cartu (foto) ramane antrenorul lui FC Arges, in ciuda unor speculatii care vizau o eventuala demisie a tehnicianului. "Cartu nu a facut deplasarea la Timisoara din motive medicale. El a fost internat la spital, nicidecum nu a plecat de la echipa", a spus Ilinca. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.