O echipa reprezentativa a FRF va disputa un meci demonstrativ impotriva unei formatii alcatuita din sportivi cu dizabilitati intelectuale in cadrul "Saptamanii Fotbalului European" organizate in Romania in perioada 24 aprilie - 3 mai de Special Olymp
O echipa reprezentativa a FRF va disputa un meci demonstrativ impotriva unei formatii alcatuita din sportivi cu dizabilitati intelectuale in cadrul "Saptamanii Fotbalului European" organizate in Romania in perioada 24 aprilie - 3 mai de Special Olympics. Meciul va avea loc pe 3 mai, la Baza Sportiva - Tenis Club Dinu Pescariu, dupa disputarea finalei turneului national de fotbal care va reuni aproximativ 200 de sportivi Special Olympics din diferite zone ale tarii. Din echipa FRF vor face parte directorul general Ionut Lupescu, directorul cu relatiile internationale Florin Prunea, directorul sportiv al loturilor nationale Daniel Prodan, directorul tehnic al loturilor nationale de juniori Miodrag Belodedici, precum si fostul atacant Jean Vladoiu. "Mircea Sandu nu va putea lua parte la acest meci pentru ca este plecat din tara in acea perioada", a explicat Prunea ieri, in cadrul unei conferinte de presa, absenta de la eveniment a presedintelui FRF. "Saptamana Fotbalului European" este organizata pentru a treia oara in Romania de Special Olympics impreuna cu FRF si ANEF. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.