Federatia Educatiei Nationale (FEN) sustine decizia plenului Camerei Deputatilor prin care a retransmis Comisiei de Invatamant proiectul de lege privind plata diferentelor salariale din octombrie 2001 - septembrie 2004. ''In cadrul negocierilor pent
Federatia Educatiei Nationale (FEN) sustine decizia plenului Camerei Deputatilor prin care a retransmis Comisiei de Invatamant proiectul de lege privind plata diferentelor salariale din octombrie 2001 - septembrie 2004. ''In cadrul negocierilor pentru stoparea grevei din 2005, FEN a solicitat reglementarea platii restantelor salariale cu care Guvernul este dator fata de toti salariatii, indiferent ca sunt sau nu membri de sindicat, printr-o solutie unitara care sa nu conduca la discriminari. FEN va continua sa sustina ca platile trebuie facute integral, intr-o singura plata, pentru toti salariatii care au fost pagubiti'', a declarat presedintele FEN, Catalin Croitoru.
In cazul in care plata restantelor s-ar face intr-o singura transa, Guvernul ar trebui sa aloce de la buget 514.880.000 lei noi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.