Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei, detinatoarea titlului european, a ratat calificarea in sferturile de finala ale Campionatului Mondial, intreceri care se desfasoara in aceste zile la Bremen, dupa ce a ocupat doar locul al patrulea in grup
Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei, detinatoarea titlului european, a ratat calificarea in sferturile de finala ale Campionatului Mondial, intreceri care se desfasoara in aceste zile la Bremen, dupa ce a ocupat doar locul al patrulea in grupa A. Chiar daca au castigat ultima disputa de preliminarii, invingand ieri selectionata Serbiei-Muntenegru, cu scorul general de 3-1, "tricolorele" se vad nevoite sa evolueze in esalonul inferior valoric, urmand sa lupte in continuare pentru locurile 13-24. Conform site-ului oficial al competitiei din Germania, punctele din disputa cu jucatoarele din Serbia-Muntenegru au fost realizate de Mihaela Steff (foto), care a trecut cu 3-1 de Ema Recko si cu 3-0 de Gordana Pavlisic, si de Daniela Dodean, care a invins-o cu 3-0 pe aceeasi Pavlisic, in vreme ce "onoarea" adversarelor a fost salvata de Silvija Erdelji, care a depasit-o pe Elizabeta Samara, cu 3-2. In urma acestui rezultat, coroborat cu victoriile Chinei, 3-0 cu India, si Belarus, 3-1 cu Cehia, Romania a ocupat doar locul patru, cu un total de sapte puncte, fiind devansata de China, neinvinsa, dar si de Belarus si Cehia. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.