Fotbalistul Adrian Drida considera ca echipa sa, Jiul Petrosani, nu are cum sa piarda meciul de astazi cu Pandurii Tg. Jiu, contand pentru etapa a 25-a a Diviziei A, deoarece echipa gorjeana este inferioara ca valoare. "Partida cu Pandurii nu este un
Fotbalistul Adrian Drida considera ca echipa sa, Jiul Petrosani, nu are cum sa piarda meciul de astazi cu Pandurii Tg. Jiu, contand pentru etapa a 25-a a Diviziei A, deoarece echipa gorjeana este inferioara ca valoare. "Partida cu Pandurii nu este una decisiva pentru ca suntem ca valoare peste echipa olteana. Nu au ei fata sa ne bata! Nu avem cum sa pierdem la Tg. Jiu. Pentru noi si un meci egal este avantajos. Avem o echipa mult mai buna si suntem pregatiti sa mergem la victorie", a spus Drida. Acesta este convins ca echipa sa nu va pierde nici intalnirea cu Dinamo, de la Petrosani, din cadrul etapei a 26-a a Diviziei A. "Nu pierdem in fata lui Dinamo, ba, mai mult, le vom face viata grea!", a precizat Drida, care este fan al Stelei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.