Ultima zi a celei de-a 41-a editii a Campionatului Mondial Militar de scrima, competitie desfasurata in Bucuresti, s-a incheiat cu dominatia clara a floretei feminine steliste, reprezentata de Roxana Scarlat, Cristina Ghita (foto) si Cristina Stahl (
Ultima zi a celei de-a 41-a editii a Campionatului Mondial Militar de scrima, competitie desfasurata in Bucuresti, s-a incheiat cu dominatia clara a floretei feminine steliste, reprezentata de Roxana Scarlat, Cristina Ghita (foto) si Cristina Stahl (toate cele trei sportive fiind si componente ale lotului national si olimpic). La fel ca in concursurile din zilele anterioare, podiumul la individual a fost adjudecat de reprezentantele noastre, medalia de aur revenindu-i Cristinei Ghita, care a invins-o, la baraj, pe Roxana Scarlat. Mentionam ca bilantul final al participarii Romaniei la actuala editie este de 20 de medalii (9 de aur, 7 de argint si 4 de bronz), performanta care ne-a situat pe locul secund in clasamentul pe natiuni, dupa Italia. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.