Presedintele Consiliului de Administratie al lui FC National, Constantin Iacov, a anuntat ieri ca rezultatul testului poligraf la care a fost supus in cursul acestei saptamani pentru a dovedi ca meciurile cu Jiul Petrosani si FC Vaslui nu au fost ara
Presedintele Consiliului de Administratie al lui FC National, Constantin Iacov, a anuntat ieri ca rezultatul testului poligraf la care a fost supus in cursul acestei saptamani pentru a dovedi ca meciurile cu Jiul Petrosani si FC Vaslui nu au fost aranjate a iesit negativ. "A iesit negativ, deci n-am mintit!", a spus Iacov, care a precizat ca jucatorii "bancari" vor fi supusi aceluiasi test incepand de luni. "Ati aranjat meciul cu Jiul?", "Ati aranjat meciul cu Vaslui?" si "Ati obtinut foloase necuvenite in urma meciurilor din campionat?" au fost doar cateva din intrebarile la care a raspuns oficialul "bancar". Iacov a afirmat ca si-ar dori sa faca publice rezultatele testelor jucatorilor imediat ce le va afla, dar acest lucru depinde de Adrian Coman, presedintele asociatiei de testare cu poligraful. "Va trebui sa vorbesc cu acesta, pentru ca o sa fie un test psihologic, iar daca fac public rezultatul dupa fiecare testare, s-ar putea sa-i influenteze pe ceilalti jucatori", a precizat Iacov, care a mentionat ca inclusiv antrenorul Cristiano Bergodi si jucatorii straini din cadrul lotului vor fi supusi testarii. "Daca eu l-am facut, o sa-l faca toata lumea. Vreau sa inlaturam o data pentru totdeauna aceste zvonuri. Nu o sa putem sa vorbim cu nici un sponsor sa ni se alature daca planeaza suspiciuni asupra noastra", a precizat Iacov. Boss-ul din Cotroceni a decis ca toti angajatii clubului sa fie testati cu poligraful, dupa ce au existat suspiciuni de non-combat in ceea ce-i priveste pe jucatorii lui FC National la meciurile cu Jiul Petrosani, scor 0-2 (deplasare), din etapa a 22-a, si cu FC Vaslui, scor 0-1 (acasa), din etapa a 23-a a Diviziei A.
Vrea finala in China!
Altfel, referitor la finala Cupei Romaniei, programata pe 17 mai, intre FC National si Rapid, Iacov a venit cu o idee trasnita privind locul de disputare. "As vrea sa se joace undeva in China, pentru ca au niste stadioane superbe. Serios! Plecam mai repede cu o saptamana, pentru ca si asa avem doua saptamani de pauza", a spus Iacov, dupa ce ultimele trei finale ale acestei competitii s-au disputat pe arena din Cotroceni. Iacov considera ca adversarul din finala, Rapid, este unul dificil, insa a subliniat ca "daca va fi un meci corect, in care se va juca pe teren, nu vor fi probleme". Intrebat daca va tine cu Rapid in lupta pentru titlu, pentru ca, astfel, FC National sa acceada in Cupa UEFA, Iacov a raspuns: "Deocamdata, tin cu Steaua in cupele europene. Steaua trebuie sa invinga, pentru ca asta inseamna Romania. Cat priveste titlul, vreau ca el sa fie castigat de echipa care va juca mai bine". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.