Banca Tiriac a modificat intreaga oferta de credite, si a adoptat portofoliu de produse pe care il va promova noua banca. Aceasta va rezulta dupa incheierea fuziunii cu HVB Bank. Noul portofoliu cuprinde doua credite de nevoi personale denumite "Cred
Banca Tiriac a modificat intreaga oferta de credite, si a adoptat portofoliu de produse pe care il va promova noua banca. Aceasta va rezulta dupa incheierea fuziunii cu HVB Bank. Noul portofoliu cuprinde doua credite de nevoi personale denumite "Credite pentru Orice", care permit atragerea unor sume de pana la 10.000 de euro fara garantii si pana la 100.000 de euro, daca se garanteaza cu ipoteca. Banca Tiriac va acorda doua credite imobiliare, pentru constructie si achizitie de locuinte, si doua credite ipotecare, in aceleasi scopuri. La creditele ipotecare in euro, dobanda este legata de rata Euribor (dobanda medie pe piata interbancara europeana) si se modifica la sfarsitul si mijlocul fiecarui an calendaristic. In prezent, rata la creditele ipotecare in euro este de 6,64% pe an. Creditul auto inclus in noua oferta permite atragerea unei sume de cel mult 45.000 de euro si are o dobanda variabila de 6,95% atat pentru finantarile in euro, cat si pentru cele in lei. Incheierea fuziunii celor doua banci este preconizata pentru luna august. Pachetul majoritar al noii institutii de credit, denumita HVB Tiriac, va fi detinut de Bank Austria Creditanstalt.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.