Nationala de tineret a Romaniei a remizat ieri, scor 3-3, intr-un meci amical impotriva Elvetiei, disputat la Urziceni. Intr-o formula noua, cu multi debutantI, dar tot cu antrenorul Florin Marin, care este si tehnicianul lui Dinamo, invoindu-se pent
Nationala de tineret a Romaniei a remizat ieri, scor 3-3, intr-un meci amical impotriva Elvetiei, disputat la Urziceni. Intr-o formula noua, cu multi debutantI, dar tot cu antrenorul Florin Marin, care este si tehnicianul lui Dinamo, invoindu-se pentru trei zile de la club pentru acest joc, "tricolorii" mici au fost condusi de mai multe ori pe durata partidei, reusind doar in final sa egaleze. Golurile partidei de verificare au fost marcate de Prepelita (28p), Tarnaveanu (70) si Patriche (84), respectiv Malenovic (24), Ziegler (45p) si Zambrella (48). Partida a fost arbitrata de Alexandru Deaconu. Florin Marin a inceput in formula A. Popescu - Scarlatache, Patriche, Moti, Sepsi - Prepelita, Cr. Tanase, Ferfelea, D.Varga - Surdu, Curelea, iar pe parcursul jocului au mai intrat Ad. Ionescu, Spiridon, Pulhac, Cigan, Tarnaveanu si Ropotan. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.