Localitatea elena Volos va gazdui, incepand de astazi, Europenele de gimnastica artistica, pe listele intrecerilor feminine fiind prezente, atat la senioare, cat si la junioare, si reprezentantele Romaniei. Dupa ce au ajuns luni in Grecia, cele zece
Localitatea elena Volos va gazdui, incepand de astazi, Europenele de gimnastica artistica, pe listele intrecerilor feminine fiind prezente, atat la senioare, cat si la junioare, si reprezentantele Romaniei. Dupa ce au ajuns luni in Grecia, cele zece sportive tricolore au intrat in programul de acomodare, senioarele efectuand marti un prim antrenament in sala de concurs, in vreme ce ieri a fost randul junioarelor. "Fetele sunt bine, iar antrenamentele oficiale au decurs normal", a precizat pentru Mediafax secretarul general al FRG, Mircea Apolzan, adaugand ca la senioare vor concura trei din cele cinci sportive romane prezente in Grecia - Catalina Ponor, Sandra Izbasa, Steliana Nistor, Floarea Leonida si Alina Stanculescu, in vreme ce la junioare antrenorii lotului vor renunta doar la o singura gimnasta din lotul deplasat la Volos - Aluissa Lacusteanu, Andreea Grigore, Madalina Gutu, Cerasela Patrascu si Alexandra Ghita. Din pacate, cu doar 24 de ore inainte de inceperea oficiala a competitiei continentale, secretarul general al FRG a mentionat ca mai toate delegatiile prezente la Volos s-au plans de transportul defectuos dintre hoteluri si sala de concurs, reclamand faptul ca s-au produs intarzieri de pana la o ora de la programul de antrenamente. "Singura mare problema la Volos este cea cu transportul. Ne-a afectat si pe noi, dar nu foarte tare, pentru ca am fost inspirati sa rezervam locuri la un hotel destul de apropiat de sala. Numai ca, delegatiile care s-au cazat la hotelurile din muntii din imprejurimi au avut intarzieri si de o ora in drumul spre sala. Problema este ca desi s-a intarziat, si nu din vina delegatiilor, antrenamentele nu s-au schimbat. Iar unii au pierdut pozitiile de pregatire si acomodare din aceasta cauza", a mai spus Apolzan. Conform programului stabilit de organizatori, azi vor intra sub lumina reflectoarelor senioarele, sportivele noastre fiind repartizate, de la ora 19, in subdiviziunea a patra a concursului de calificari in finalele pe echipe si pe aparate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.