Cotidianul sportiv spaniol "As" a anuntat ieri ca Getafe ii va organiza un meci de retragere atacantului roman Gheorghe Craioveanu (centru), insa acesta nu va ocupa, dupa incheierea carierei fotbalistice, un post de conducere la clubul madrilen. "Cra
Cotidianul sportiv spaniol "As" a anuntat ieri ca Getafe ii va organiza un meci de retragere atacantului roman Gheorghe Craioveanu (centru), insa acesta nu va ocupa, dupa incheierea carierei fotbalistice, un post de conducere la clubul madrilen. "Craioveanu se va retrage la finalul sezonului, insa nu va ramane la Getafe nici ca asistent al presedintelui si nici ca sef la juniori, asa cum se zvonise in ultimele luni. Clubul lucreaza pentru organizarea unui meci de retragere, in a doua parte a lunii mai, ce va fi transmis de Telemadrid. Romanul si Alberto au fost <<pietrele de temelie>> pe care Angel Torres a pus bazele proiectului sau ambitios, iar in acesti patru ani Gica a intrat in sufletul suporterilor pentru comportamentul sau exemplar pe teren, dar si in afara lui", scrie "As", care reaminteste ca Gica Craioveanu, in varsta de 38 de ani, si-a prelungit contractul anul trecut, pentru inca un sezon, dupa ce a jucat 35 de partide si a marcat doua goluri sub comanda lui Quique Sanchez Flores. Insa, in acest an el nu a mai intrat in vederile antrenorului Bernd Schuster, lucru care l-a facut sa declare ca daca ar fi stiut s-ar fi retras din activitate anul trecut. Potrivit "As", suporterii isi vor putea lua adio de la Craioveanu intr-un meci in care adversarul ar putea fi echipa portugheza Vitoria Guimaraes. Craioveanu a ajuns la Getafe in urma cu patru sezoane, la 34 de ani: in sezonul 2002-2003 (Segunda Division) a jucat 37 de meciuri si a marcat noua goluri; in sezonul 2003-2004 (Segunda Division) a jucat 34 de meciuri si a marcat cinci goluri; in sezonul 2004-2005 (Primera Division) a jucat 35 de meciuri si a marcat doua goluri; iar in actualul sezon (2005-2006) a evoluat in 12 partide, fara a marca vreun gol. Craioveanu a mai jucat in Romania la Metalurgistul Slatina (1988-1990), Drobeta Tr. Severin (1990-1991) si Univ. Craiova (1991-1995) si in Spania la Real Sociedad San Sebastian (1995-1998) si la CF Villarreal (1998-2002). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.