Marius Lacatus (foto stanga), presedintele executiv al FC Steaua, nu a facut deplasarea in Anglia, pentru meciul cu Middlesbrough, aceasta fiind prima deplasare din cupele europene la care "Fiara" va lipsi. Lacatus a anuntat inca de acum cateva zile
Marius Lacatus (foto stanga), presedintele executiv al FC Steaua, nu a facut deplasarea in Anglia, pentru meciul cu Middlesbrough, aceasta fiind prima deplasare din cupele europene la care "Fiara" va lipsi. Lacatus a anuntat inca de acum cateva zile ca nu va merge cu echipa, motivul fiind "anumite probleme personale, pe care le voi spune la timp". Se pare ca la mijloc este vorba despre o ruptura a relatiilor dintre Lacatus si ceilalti sefi din Ghencea, in special cea cu managerul general Mihai Stoica. "Nu este adevarat! Nu m-am certat cu Lacatus si nu am nimic impotriva lui", a spus Meme, care a negat orice fel de conflict intre el si fosta glorie a ros-albastrilor. Totusi, surse din cadrul clubului spun ca raceala s-ar fi amplificat dupa meciul de campionat cu FC Farul, castigat de Steaua cu un lejer 3-0, in ciuda faptului ca Olaroiu a menajat cinci titulari dupa partida tur cu Middlesbrough, disputata cu 48 de ore mai devreme. Lacatus ar fi "mirosit" ceva si si-ar fi manifestat nemultumirea, insa a fost redus la tacere dupa ce i s-a reprosat faptul ca este platit foarte bine fara a se implica prea mult in viata clubului. Altfel, varianta oficiala a sefilor din Ghencea este aceea ca Lacatus isi doreste sa antreneze, nefiind deloc impacat cu postura unui om de birou. De altfel, insusi Lacatus a afirmat in dese randuri ca va accepta prima oferta serioasa de a antrena, fie din tara, fie din strainatate. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.