Electroaparataj Bucuresti a anuntat ca va contracta doua credite in valoare de circa sapte milioane de euro pentru finantarea unor investitii.
Propunerea urmeaza sa fie discutata in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor ce va a
Electroaparataj Bucuresti a anuntat ca va contracta doua credite in valoare de circa sapte milioane de euro pentru finantarea unor investitii.
Propunerea urmeaza sa fie discutata in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor ce va avea loc pe 24 mai. Consiliul de Administratie al companiei a propus ca unul dintre credite, in valoare de aproximativ patru milioane de euro, sa fie folosit pentru realizarea unor investitii in societatea mixta Electroaparataj-Low Cost Technology. Restul de trei milioane de euro vor fi folositi pentru acoperirea costurilor de relocare a activitatii. In 2005, compania a avut o cifra de afaceri de 650 miliarde lei vechi, in crestere cu 10% comparativ cu 2004, cand aceasta a atins valoarea de 586 miliarde lei vechi.
Electroaparataj produce sisteme de climatizare, grupuri de racire si accesorii auto, fiind unul dintre furnizorii de componente pentru modelul Logan. Actiunile Electroaparataj sunt listate la BVB, iar ultima tranzactie a fost realizata in luna decembrie a anului trecut. Fondul de investitii Broadhurst este actionarul majoritar al companiei, care controleaza peste 85% din actiunile societatii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.