Cristian Chivu a declarat in timpul unei petreceri la care au participat suporteri ai lui AS Roma ca nu va parasi gruparea din capitala Italiei, informeaza publicatia "Il Romanista", citata de agentia "Calciomercato". "Ma simt unul de-al vostru. Aces
Cristian Chivu a declarat in timpul unei petreceri la care au participat suporteri ai lui AS Roma ca nu va parasi gruparea din capitala Italiei, informeaza publicatia "Il Romanista", citata de agentia "Calciomercato". "Ma simt unul de-al vostru. Acest sezon a fost mare si poate ca ceea ce este mai bun va urma. Si dupa un astfel de an de aici nu ma misc", a spus Chivu. Presa internationala a scris in repetate randuri ca romanul este dorit de echipe precum AC Milan, Inter Milano, FC Barcelona, Real Madrid sau Chelsea. In plus, si impresarul sau din Italia, Andrea Pretti, a declarat ca "romanul nu va pleca de la AS Roma, ba chiar vrea prelungirea contractului". Chivu, a carui intelegere cu AS Roma expira in vara anului 2008, are un salariu de 1,8 milioane de euro pe sezon si a cerut o prelungire de contract pana in 2011, cu un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.