Business Objects, principalul furnizor mondial de solutii de informatii de afaceri (BI), a anuntat intrarea in exploatare a crystalreports.com, noul software al companiei, ca oferta de servicii. O platforma de partajare a rapoartelor la cerere care p
Business Objects, principalul furnizor mondial de solutii de informatii de afaceri (BI), a anuntat intrarea in exploatare a crystalreports.com, noul software al companiei, ca oferta de servicii. O platforma de partajare a rapoartelor la cerere care permite organizatiilor sa partajeze informatii cruciale, crystalreports.com va permite organizatiilor de dimensiuni medii sa beneficieze de cea mai avansata si mai completa platforma de BI fara a necesita investitii suplimentare in infrastructura IT proprie.
Business Objects este principala companie de software pentru informatii de afaceri (BI - business intelligence). Cu peste 30.000 de clienti in intreaga lume, inclusiv peste 80 la suta din grupul Fortune 500, Business Objects ajuta organizatiile sa-si formeze o mai buna perspectiva a afacerii proprii, sa-si imbunatateasca procesul decizional si sa optimizeze performanta companiei.
Business Intelligence Software Solutions parte a grupului Romsym este distribuitor autorizat al produselor Business Objects in Romania.
Romsym este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT din Romania, oferind tehnologie de ultima ora, produsa de lideri mondiali in: solutii de securitate, managementul retelelor, DTP si web design, managementul afacerilor, softuri utilitare, dezvoltare si soft stiintific, sisteme Open Source.
Printre clientii Romsym Data se numara Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Miro Bank, Orange, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, Volksbank, Timken.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.