Agresorul sefului ADS, Alecu Chitaru, a fost audiat ieri de procurorii anticoruptie, la solicitarea sa, in legatura cu aspectele pe care le-a reclamat privind terenurile SC Cotnari. Aflat in arest, din 24 martie, sub acuzatia de tentativa de omor, Ch
Agresorul sefului ADS, Alecu Chitaru, a fost audiat ieri de procurorii anticoruptie, la solicitarea sa, in legatura cu aspectele pe care le-a reclamat privind terenurile SC Cotnari. Aflat in arest, din 24 martie, sub acuzatia de tentativa de omor, Chitaru ii acuza, pe prefectul si subprefectul de Iasi, Radu Prisacaru, respectiv Florin Ungureanu, precum si pe deputatul PNL Relu Fenechiu de interese in legatura terenurile IAS Cotnari.
Potrivit memoriului inaintat magistratilor, "de la intocmirea contractelor de concesionare dintre ADS si SC Cotnari nu s-au facut diminuari legale cu suprafete de teren ce au fost predate primariilor".
Totodata, Chitaru sustine ca neregulile au fost constatate de directorul Departamentului Contractari al ADS, care ar fi remarcat si faptul ca stampila de pe contractul de concesionare a SC Cotnari numarul 17/2000 nu corespundea cu stampila de pe contractul detinut de ADS.
In opinia lui Chitaru, prejudiciul se ridica la 12 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.