Valoarea tranzactionata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in sedinta de ieri a fost de 21,34 milioane lei (6,17 milioane EUR, 7,64 milioane USD), in conditiile in care numerosi emitenti au fost suspendati de la tranzactionare, datorita desfasurarii
Valoarea tranzactionata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in sedinta de ieri a fost de 21,34 milioane lei (6,17 milioane EUR, 7,64 milioane USD), in conditiile in care numerosi emitenti au fost suspendati de la tranzactionare, datorita desfasurarii Adunarilor Generale ale Actionarilor. Sedinta a fost destul de animata, cu cresteri ale indicilor bursieri in prima parte, urmate de scaderi spre final, si ar putea reprezenta un semnal catre un reviriment al tranzactiilor bursiere.
Cei mai tranzactionati emitenti au fost Societatile de Investitii Financiare, care au ocupat primele trei locuri, dupa valoarea totala a tranzactiilor. Inceputul sedintei le-a fost favorabil, inregistrand cresteri ale preturilor cu 1-2%, dupa care, odata cu aparitia unor ordine mari de vanzare, cotatiile au revenit catre valorile initiale, 3 din cele 5 SIF-uri terminand sedinta chiar cu variatii negative ale valorilor de referinta. (Sursa Active International)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.