Echipa masculina de handbal Steaua a pierdut prima mansa din finala Challenge Cup, cu scorul de 21-26 (10-11), elevii antrenorului Vasile Stanga cedand destul de greu, sambata seara, in fief-ul gruparii portugheze Sporting Club da Horta. Din pacate,
Echipa masculina de handbal Steaua a pierdut prima mansa din finala Challenge Cup, cu scorul de 21-26 (10-11), elevii antrenorului Vasile Stanga cedand destul de greu, sambata seara, in fief-ul gruparii portugheze Sporting Club da Horta. Din pacate, desi au evoluat de la egal la egal cu adversarii din Insulele Azore mai bine de 50 de minute, militarii le-au permis lusitanilor sa se desprinda la o diferenta destul de importanta in finalul partidei, spre nemultumirea fostului mare tunar al Europei. Luni dupa-amiaza, la revenirea in tara, Vasile Stanga s-a aratat increzator in sansele echipei sale, atentionand, insa, ca erorile din finalul turului trebuiesc eliminate. "Putem castiga trofeul! Nu-mi este frica de adversar, ci de propriile greseli. Vom juca in fata publicului nostru si cred ca putem intra dupa 17 ani in posesia unui nou trofeu european", a spus Stanga. Conform statisticii oficiale EHF, cei mai pragmatici handbalisti din meciul tur s-au dovedit a fi Sania si Cian (cate 4 goluri) pentru Steaua, respectiv Pedro Graca (8) si Lopez (4). Mentionam ca returul se va disputa in 29 aprilie, in Sala Polivalenta "Ioan Kunst Ghermanescu" din Bucuresti, cu incepere de la ora 17.15, oficialii din Ghencea anuntand ca pretul unui bilet de intrare este de 15 ROL. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.