Pentru prima oara in istoria cunoscutului show TV "Vrei sa fii miliardar?" din Germania un escroc a aparut de doua ori cu nume, aspect si localitate de resedinta schimbate, informeaza ziarul german Bild, consultat de Rompres. Reinhold Schlager (39 de
Pentru prima oara in istoria cunoscutului show TV "Vrei sa fii miliardar?" din Germania un escroc a aparut de doua ori cu nume, aspect si localitate de resedinta schimbate, informeaza ziarul german Bild, consultat de Rompres. Reinhold Schlager (39 de ani) a castigat anul acesta, la 10 aprilie, 64.000 de euro desi, contrar regulilor jocului, a castigat si acum trei ani la emisiunea lui Guenther Jauch (emisiune moderata in Romania de Virgil Iantu). In 2003, Schlager a participat la concurs sub numele fals de Luis Meyer. Cu acea ocazie, la intrebarea numarul 8: "Primul mandat de cancelar al lui Willy Brandt a stat sub deviza" el a ales in loc de varianta A ("Sa indraznim spre democratie") varianta C ("Sa fim responsabili"), prin aceasta coborand de la 4000 de euro la 500 si iesind din concurs.
Schlager nu s-a lasat si a candidat din nou si chiar a semnat o declaratie ca nu a participat niciodata la aceasta emisiune. De data aceasta, el a fost mai atent, a raspuns corect la 12 intrebari iar la cea de 125.000 de euro ("Unde se gaseste arboretul?") a raspuns corect: "La gradina botanica", castigand astfel 64.000 de euro. Norocul lui s-a terminat insa brusc, atunci cand un telespectator al RTL l-a recunoscut.
Un alt indiciu a servit si el la recunoasterea escrocului si anume faptul ca in 2003 el a fost insotit la emisiune de "o buna prietena", Edda, iar ca Joker el l-a indicat atunci pe un anume Harry Mueller, in timp ce anul acesta a inversat rolul celor doi.
Faptul ca Schlager nu a fost recunoscut de moderator este usor de inteles, atat timp cat in ultimii sase ani peste 1400 de candidati au fost prezenti pe scaunul emisiunii, recunoasterea fiecarei figuri fiind un lucru aproape imposibil de realizat, chiar si pentru Jauch. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.