Un barbat de 33 de ani din Portland (statul american Oregon) a fost internat la spital acuzand migrene puternice, la examenul radiologic reiesind insa ca are in interiorul cutiei craniene 12 cuie a cate 5 centimetri fiecare, informeaza ziarul german
Un barbat de 33 de ani din Portland (statul american Oregon) a fost internat la spital acuzand migrene puternice, la examenul radiologic reiesind insa ca are in interiorul cutiei craniene 12 cuie a cate 5 centimetri fiecare, informeaza ziarul german Bild, consultat de Rompres. Barbatul a incercat mai intai sa o "dreaga" afirmand ca ar fi vorba de urmarile unui accident, dar in final a recunoscut ca este vorba de o incercare de sinucidere cu ajuorul unei masini de batut cuie.
Unul dintre chirurgii de la spital a declarat ca barbatul a avut un noroc extraordinar, nefiind atinse nici artere importante si nici trunchiul cerebral. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.