Nationala de tineret a Romaniei joaca astazi, de la ora 17, la Urziceni, un meci amical cu selectionata similara a Elvetiei. Pentru aceasta partida, antrenorul "tricolorilor", Florin Marin, i-a convocat pe Costel Pantelimon ("Poli" Timisoara), Andrei
Nationala de tineret a Romaniei joaca astazi, de la ora 17, la Urziceni, un meci amical cu selectionata similara a Elvetiei. Pentru aceasta partida, antrenorul "tricolorilor", Florin Marin, i-a convocat pe Costel Pantelimon ("Poli" Timisoara), Andrei Popescu (Sportul Studentesc) - portari - Sorin Radoi ("Poli" Timisoara), Razvan Patriche (Sportul Studentesc), Cosmin Moti, Stefan Radu (ambii de la Dinamo), Adrian Scarlatache (Pandurii Tg. Jiu), Laszlo Sepsi (Rennes) - fundasi; Viorel Ferfelea, Dacian Varga (ambii de la Sportul Studentesc), Adrian Ropotan (Dinamo), Andrei Prepelita, Cristian Tanase, Adrian Ionescu (toti de la FC Arges) - mijlocasi; Costin Curelea (Sportul Studentesc), Romeo Surdu (CFR Cluj), Calin Tarnaveanu (Gloria Bistrita) si Cristian Cigan (FC Sopron) - atacanti. Dintre acestia, sapte au fost convocati in premiera la lotul national de tineret: Pantelimon, A. Popescu, St. Radu, Patriche, Ropotan, Cigan si Tarnaveanu. "Este un lot nou si sper sa gasesc cativa jucatori pe care sa ma bazez in viitoarele preliminarii", a declarat Fl. Marin, care a anuntat ca in perioada in care va fi la lot nu va face nici o declaratie despre Dinamo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.