Ronaldinho l-a detronat pe Beckham in topul celor mai bine platiti fotbalisti din lume, brazilianul castigand in ultimul an 23 de milioane de euro, din salariu (8,5 milioane) si reclame (aproape 14 milioane), in timp ce englezul s-a multumit cu 18 mi
Ronaldinho l-a detronat pe Beckham in topul celor mai bine platiti fotbalisti din lume, brazilianul castigand in ultimul an 23 de milioane de euro, din salariu (8,5 milioane) si reclame (aproape 14 milioane), in timp ce englezul s-a multumit cu 18 milioane de euro (6,4 din salariu si aproape 12 din reclame). In clasamentul celor mai bine platiti fotbalisti mai figureaza Ronaldo (17,4 milioane de euro), Rooney (16,1 milioane), Vieri (16 milioane), Zidane (15 milioane), Del Piero (11,5 milioane), Lampard (9,8 milioane), Henry (9,8 milioane) si Terry (9,7 milioane). Ronaldinho, in varsta de 25 de ani, a ajuns pe primul loc, dupa ce aproape si-a triplat castigurile in comparatie cu anul trecut, atunci cand se afla pe locul 11. Castigurile lui Beckham, in varsta de 31 de ani, s-au redus din cauza absentei primelor si a pierderii unor contracte publicitare (englezul a avut anul trecut venituri de 25 de milioane de euro). In ceea ce priveste antrenorii, cel al lui Chelsea, Jose Mourinho, se afla pe primul loc, cu un total de 10,9 milioane de euro, urmat de selectionerul Angliei, Sven-Goran Eriksson (6,9 milioane) si de antrenorul lui Manchester United, Alex Ferguson (5,95 milioane). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.