ITALIA, Serie A, etapa a 35-a * ADRIAN MUTU a fost titular pentru Juventus Torino, 1-1 acasa cu Lazio Roma. Mutu a fost schimbat la pauza cu Del Piero * BOGDAN LOBONT a fost integralist pentru Fiorentina, 2-1 acasa cu Empoli * CRISTIAN CHIVU a jucat
ITALIA, Serie A, etapa a 35-a * ADRIAN MUTU a fost titular pentru Juventus Torino, 1-1 acasa cu Lazio Roma. Mutu a fost schimbat la pauza cu Del Piero * BOGDAN LOBONT a fost integralist pentru Fiorentina, 2-1 acasa cu Empoli * CRISTIAN CHIVU a jucat toate minutele pentru AS Roma, 0-0 acasa cu Sampdoria * PAUL CODREA a fost titular pentru US Palermo, 1-3 in deplasare cu Livorno. Codrea a provocat un penalty, din care Empoli a deschis scorul, si a fost schimbat in minutul 62 de Santana.
ITALIA, Serie B, etapa a 37-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 0-1 in deplasare cu Pescara * VALI NASTASE a lipsit de la Bologna, 1-1 in deplasare cu Ternana.
SPANIA, Primera Division, etapa a 34-a * COSMIN CONTRA a jucat toate minutele pentru Getafe, 3-1 in deplasare cu Racing Santander. Contra a primit un cartonas galben. De la Getafe a lipsit GICA CRAIOVEANU, neconvocat.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 34-a * COSTEL GALCA a fost integralist pentru UD Almeria, 2-0 acasa cu Elche * LAURENTIU ROSU a intrat in minutul 33 pentru Recreativo Huelva, 3-0 acasa cu Nastic. Rosu l-a schimbat pe Calle si a primit un cartonas galben.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 31-a * MIHAI TARARACHE a fost integralist pentru MSV Duisburg, 1-3 in deplasare cu FC Koln. Tararache a primit un cartonas galben.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 31-a * SERGIU RADU a jucat toate minutele pentru Energie Cottbus, 1-1 in deplasare cu Greuther Furth. Radu a primit un cartonas galben * CATALIN RACANEL a jucat toate minutele pentru LR Ahlen, 2-1 in deplasare cu Hansa Rostock * LAUERNTIU REGHECAMPF, suspendat, a lipsit de la Alemannia Aachen, 1-3 in deplasare cu Paderborn * LEVENTE CSIK a lipsit de la Dynamo Dresda, 2-0 acasa cu Saarbrucken.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 32-a * MARIUS NICULAE a intrat in minutul 66 pentru Standard Liege, 0-2 in deplasare cu Anderlecht. Niculae l-a schimbat pe Moreira.
BELGIA, Tweede Klasse, etapa a 32-a * GEORGICA VAMESU (avertizat cu cartonas galben) si GABRIEL PERSA au fost integralisti pentru Dessel Sport, 2-1 in deplasare cu Union St. Gillioise.
OLANDA, Champions League play-off, semifinale (retur) * NICOLAE MITEA (foto) a marcat un gol pentru Ajax Amsterdam, 4-2 in deplasare cu Feyenoord Rotterdam. Mitea a intrat pe teren in minutul 71, in locul lui Rosenberg, si a inscris in minutul 81. Ajax, care a castigat si in tur, scor 3-0, s-a calificat in finala, unde va intalni pe FC Groningen. Castigatoarea va juca in turul III preliminar al UEFA Champions League.
ANGLIA, Championship, etapa a 45-a * IONEL GANEA a lipsit din lotul lui Wolverhampton Wanderers, 1-0 acasa cu Brighton.
ELVETIA, Super League, etapa a 32-a * IULIAN FILIPESCU, suspendat, a lipsit de la FC Zurich, 3-2 in deplasare cu St. Gallen.
ELVETIA, Challange League, etapa a 30-a * CRISTIAN IANU a marcat un gol pentru AC Bellinzona, 2-0 in deplasare cu Meyrin. Ianu a fost titular, a inscris in minutul 61 si a fost schimbat de Mboussi in minutul 88. Pentru Bellinzona a mai jucat CRISTIAN TODEA (integralist), in timp ce ADRIAN PIT (accidentat) a lipsit.
TURCIA, Super Lig, etapa a 31-a * GIANI KIRITA a marcat golul lui Gaziantepspor, 1-0 in deplasare cu Kayserispor. Kirita a fost integralist si a inscris in minutul 14.
TURCIA, 2.Lig-A, etapa a 31-a * Fara IULIAN MIU si CORNEL FRASINEANU, Bursaspor a invins acasa, scor 2-0 cu Orduspor si este ca si promovata cu trei etape inainte de finalul campionatului.
BULGARIA, PFC-A, etapa a 23-a * EUGEN TRICA a marcat un gol pentru TSKA Sofia, 4-1 in deplasare cu Beroe Stara Zagora. Trica a fost integralist si a deschis scorul in minutul 49.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 6-a * ADRIAN IENCSI (rezerva) si GABRIEL TAMAS (neconvocat) n-au jucat deloc pentru Spartak Moscova, 3-3 acasa cu FC Moscova, echipa de la care a lipsit POMPILIU STOICA (rezerva) * FLORIN SOAVA a fost titular pentru Krilia Sovetov Samara, 1-0 acasa cu Dinamo Moscova. Soava a pasat decisiv la golul echipei sale si a fost schimbat de Buliga in minutul 66 * ERIK LINCAR a lipsitv de la Amkar Perm, 0-0 acasa cu Tom Tomsk * CRISTIAN DANCIA a fost doar rezerva pentru Torpedo Moscova, 0-2 in deplasare cu Luci-Energhia.
UNGARIA, NB-I, etapa a 24-a * CRISTIAN MUNTEANU a marcat golul lui FC Sopron, 1-1 in deplasare cu Vasas Budapesta. Munteanu a intrat in minutul 50 in locul lui Feczesin si a egalat in minutul 90. Pentru FC Sopron, echipa patronata de MARIUS VIZER, au mai jucat ION IBRIC (integralist), MARIUS RADU (integralist), CRISTIAN CIGAN (integralist) si ALIN COTAN (din minutul 46 in locul lui Demjen), in timp ce ALEXANDRU COSTISOR a lipsit * CIPRIAN BINDER a fost integralist pentru Diosgyor, 0-1 acasa cu Ferencvaros, echipa de la care a lipsit SORIN BOTIS, suspendat * DANIEL TUDOR a aparat 90 de minute poarta lui FC Fehervar, 0-3 in deplasare cu Kaposvar * RADU SABO a lipsit de la Zalaegerszeg, 3-6 in deplasare cu MTK Budapesta.
UCRAINA, UPL, etapa a 27-a * FLAVIUS STOICAN (titular, schimbat in minutul 40 de Elano) si CIPRIAN MARICA (din minutul 63 in locul lui Fernandinho; a primit un "galben") au jucat pentru Sahtar Donetk, 0-0 acasa cu Vorskla Poltava. De la Sahtar, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, a lipsit RAZVAN RAT * NANA N'GASSAM FALEMI a fost integralist pentru Volin Lutk, 0-0 in deplasare cu Dnepr Dnepropetrovsk * CRISTIAN IRIMIA, TIBERIU GHIOANE si FLORIN CERNAT au lipsit de la Dinamo Kiev, 3-0 in deplasare cu FC Harkov * DANIEL CHIRITA, FLORIN PARVU si BOGDAN MARA (avertizat cu "galben") au fost integralisti pentru Stal Alcevsk, 1-1 acasa cu Metalist Harkov. De la Stal a lipsit FLORIN MIREA * MARIAN ALIUTA a intrat in minutul 46 pentru Metalurg Donetk, 0-3 in deplasare cu Tavria Simpferopol. Aliuta l-a schimbat pe Ristic. De la Metalurg a lipsit MARIUS MITU.
POLONIA, Ekstraklasa, etapa a 26-a * Wisla Cracovia, echipa antrenata de DAN PETRESCU, a pierdut in deplasare, scor 0-1 cu Korona Kielce.
SUA, MLS, Eastern Conference, etapa a 4-a * ALEX ZOTINCA a marcat golul lui Kansas City Wizards, 1-2 in deplasare cu FC Dallas. Zorinca a intrat in minutul 69, in locul lui Groenwald si a inscris in minutul 90+2. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.