Prima zi a celei de-a 41-a editii a Campionatelor Mondiale Militare de scrima, intreceri gazduite in aceste zile de Sala Regimentului 30 de Garda din Capitala, a adus si primele satisfactii pentru delegatia Romaniei, sportivele noastre reusind sa cuc
Prima zi a celei de-a 41-a editii a Campionatelor Mondiale Militare de scrima, intreceri gazduite in aceste zile de Sala Regimentului 30 de Garda din Capitala, a adus si primele satisfactii pentru delegatia Romaniei, sportivele noastre reusind sa cucereasca toate medaliile puse in joc in proba individuala feminina de sabie. Dupa ce a dominat autoritar competitia, Roxana Scarlat a obtinut medalia de aur, castigand la limita, cu 5-4, barajul din finala disputata impotriva compatrioatei sale, Elena Munteanu, in vreme ce Mihaela Bulica a intrat in posesia bronzului competitiei care se va incheia la finele acestei saptamani. Ieri, pe plansetele Regimentului de Garda au intrat in concurs sabrerii, Romania fiind reprezentata in lupta contra sportivilor din Columbia, Venezuela, Turcia, Belarus si Polonia de Alexandru Sireteanu, Cosmin Hancianu si Mihai Bela. Reamintim ca la editia precedenta, desfasurata in localitatea italiana Grosseto, scrimerii de la CSA Steaua au cucerit 9 medalii, dintre care doua de aur, ocupand la final un important loc doi pe natiuni. (T. RIST)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.