O eleva in varsta de 13 ani din localitatea vasluiana Ciofeni a fost violata in a doua zi de Paste de catre doi adolescenti care au profitat de faptul ca minora era sub influenta bauturilor alcoolice. Conform politistilor, P.D.E., eleva in clasa a VI
O eleva in varsta de 13 ani din localitatea vasluiana Ciofeni a fost violata in a doua zi de Paste de catre doi adolescenti care au profitat de faptul ca minora era sub influenta bauturilor alcoolice. Conform politistilor, P.D.E., eleva in clasa a VII-a la Scoala Zapodeni, a fost violata, duminica noapte, intr-o locuinta din localitate, de catre doi adolescenti, Claudiu T. si Niculae B., cu varste cuprinse intre 17 si 18 ani. Potrivit anchetatorilor, adolescentii au profitat si de faptul ca P.D.E. se afla intr-o avansata stare de ebrietate. In cursul zilei de 24 aprilie, minora a reclamat violul la Politia Zapodeni, cei doi adolescenti fiind retinuti pentru cercetari. Tinerii au fost arestati preventiv ieri, de Tribunalul Vaslui, pentru 29 de zile. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.