Intre SC CONPET SA Ploiesti, in calitate de beneficiar, si SC IPRO Filiala Bucuresti, in calitate de executant, s-a incheiat un contract in valoare de 491.117 lei RON, la care se adauga TVA. Contractul nr. 1-CA 5 din 29.03.2006 consta in reparatia ca
Intre SC CONPET SA Ploiesti, in calitate de beneficiar, si SC IPRO Filiala Bucuresti, in calitate de executant, s-a incheiat un contract in valoare de 491.117 lei RON, la care se adauga TVA. Contractul nr. 1-CA 5 din 29.03.2006 consta in reparatia capitala a conductei de transport titei Baraganu-Onesti, tronson 6, traversare Gradistea-Baile, jud. Buzau si jud. Braila, pe o lungime de cca. 3,0 km. Durata de executie a lucrarilor contractate este de patru luni calendaristice de la data semnarii procesului verbal de predare-primire amplasament. Nerespectarea termenului de executie conduce la penalitati, in procent prevazut de reglementarile legale in vigoare privind dobanda aplicabila executarii creantei bugetare calculate la valoarea lucrarilor neexecutate, pentru fiecare zi de intarziere.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.