Rapid joaca astazi un meci relaxant la Ploiesti, cu Petrolul, dupa ce in prima mansa s-a impus cu 4-1 in fata divizionarei B. "Am multi prieteni la Ploiesti, dar acum nu cunosc pe nimeni de acolo si nu ma gandesc decat la calificare", a declarat ieri
Rapid joaca astazi un meci relaxant la Ploiesti, cu Petrolul, dupa ce in prima mansa s-a impus cu 4-1 in fata divizionarei B. "Am multi prieteni la Ploiesti, dar acum nu cunosc pe nimeni de acolo si nu ma gandesc decat la calificare", a declarat ieri Nae Constantin, fundasul giulestean care a petrecut cinci ani la Petrolul. "Cupa este obiectivul nostru in acest sezon si, dupa avantajul luat in prima mansa, nu ar trebui sa avem probleme", a comentat si Marius Constantin intalnirea de la Ploiesti * Meciul zilei se va juca in Cotroceni, intre FC National si Farul, echipa constanteana plecand la adopostul unui 1-0 inregistrat in tur. "Nu trebuie sa ne gandim la 0-0. FC National este o echipa puternica care are jucatori masivi in toate compartimentele. Jucatorii mei sunt constienti de importanta acestui meci. Scorul de 0-0 ar fi bun, dar cred ca echipa este capabila sa obtina chiar victoria. In acest moment avem 60 la suta sanse de calificare", a declarat ieri Momcilo Vukotic, antrenorul Farului. De partea cealalta, "bancarii" sunt decisi sa intoarca semifinala in favoarea lor. "Stim ca trebuie sa jucam o partida aproape perfecta. Acest meci valoreaza cat tot campionatul nostru, fiindca este singurul trofeu pentru care ne putem bate", a comentat Cristiano Bergodi, tehnicianul lui FC National. (B.G.)
CUPA ROMANIEI - SEMIFINALE (retur)
Programul meciurilor de astazi
FC NATIONAL BUC. - FC FARUL CONST. (ora 17 - TV Sport)
Arbitri: S. Corpodean - M. Savaniu, I. Onicas (S. Coltescu)
Observatori: D. Prodan, Gh. Constantin
In tur: 0-1.
FC PETROLUL PLOIESTI - FC RAPID BUC. (ora 16)
Arbitri: A. Constantin - Ed. Dumitrescu, N. Meghesan (Ad. Comanescu)
Observatori: D. Mihalache, C. Stefan
In tur: 1-4.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.