FC Barcelona si AC Milan joaca in aceasta seara, de la ora 21,45 (in direct la ProTV), pe "Camp Nou", mansa a doua din semifinalele UEFA Champions League. In tur, pe "San Siro", Barcelona s-a impus la limita, scor 1-0, prin golul lui Giuly. Milan for
FC Barcelona si AC Milan joaca in aceasta seara, de la ora 21,45 (in direct la ProTV), pe "Camp Nou", mansa a doua din semifinalele UEFA Champions League. In tur, pe "San Siro", Barcelona s-a impus la limita, scor 1-0, prin golul lui Giuly. Milan forteaza a treia finala in ultimii patru ani (a castigat una singura), in timp ce Barca este la a doua finala in ultimii 15 ani (prima castigata, in 1992, iar a doua pierduta, in 1994, chiar in fata lui Milan, cu un umilitor 0-4). Partida va fi arbitrata de o brigada din Germania, avandu-l la centru pe Markus Merk, informeaza site-ul oficial al UEFA. Merk, in varsta de 44 de ani, va fi ajutat la cele doua linii de Christian Schraer si Jan-Hendrik Salver, in timp ce rezerva va fi Michael Weiner. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.